• På rea!

Coravin Model Two


2 093,00 kr
Inkl. moms

Oroa dig inte för oxidering utan njut av viner från din vinsamling utan att dra ur korken. Coravin gör ett minimalt hål i korken genom sin fina nål och du tar ur lämplig mängd vin samtidigt som det ersätts med ädelgasen argon. När nålen dras ur så sluter naturkorken igen och under veckor, månader eller år så kan vinet sedan ligga i din vinkällare, lagringsskåp och fortsätta att utvecklas.

Kvantitet
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

  • Lager i Sverige och svensk kundtjänst Lager i Sverige och svensk kundtjänst
  • Frakt till DHL Service Point (3-4 dagar leveranstid) Frakt till DHL Service Point (3-4 dagar leveranstid)

Coravin Model Two har en mer elegant design och ger ett stabilt grepp om flaskan och levereras med den nya nålen som gör serveringen 20 % snabbare än med Coravin Model One.

 REA utgående artikel: 30% Ordinariepris 2990:-, NU 2093:-


Coravin Model Two levereras inklusive två patroner, nål och rengöringsverktyg till nålen.

 

 

Uppfinnaren och grundaren bakom Coravin, Greg Lambrecht beskriver Coravin i denna video med orden: it's a way to pour wine from a bottle without opening it. So that I can drink whatever quantity of wine, from whatever bottle I want, whenever I want. It's like a wine bar in your house." och det här är det som gjort att vinentusiaster i hela världen samt exklusiva vinbarer väljer Coravin för att kunna erbjuda ett brett sortiment på glas.

 

 

Cora-002

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password